And I never wanted anything from you, except everything you had

Dog days are over - Florence and the machine


Las noticias

Sitter och lyssnar på spanska nyheter. Givande. Vill ni också lyssna? Varsågod! Bara för att jag är gullig (a). Den som förstår vad som sägs kan omedelbart meddela till mig, då jag fattar nada. Tack på förhand!

26 september

Det är precis ett år sedan jag vart riktigt sjuk. Tre veckor låg jag hemma och kunde knappt röra mig. Det var de värsta tre veckorna i hela mitt liv. Det sjukaste är att jag vet precis vad jag gjorde vid den här tiden för precis ett år sedan. Usch vill inte ens tänka på hur dåligt jag mådde och med all media som var på den tiden kring svininfluensan, så var det ju kanske inte så konstigt att man trodde att man hade den. Det vet jag fortfarande inte om jag hade, någon influensa var det i alla fall. Det är tur att man är frisk♥♥♥

Lugg


Tjaaaaaba! Här är min nya lugg, you liiike? Luggen var fin igår...men inte idag. Stod rakt ut när jag vaknade och jag orkade inte fixa + att jag inte är så van. Jag har inte vant mig riktigt vid att den sitter där och pannan kliar som jag vet inte vad. Så jag gjorde ett litet litet misstag av att sätta på mig ett diadem, så nu vill jag inte ta av mig det. Kommer se förskräckligt ut. Anyway, nu har jag följt efter min frisör tre gånger och den här salongen som hon nu bytt till...snälla byt inte? Massagestolar + hårtvätt samtidigt = viktoria väldigt väldigt nära på att somna (a).

Never say no to panda

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA♥ BIG LIKE PÅ DENNA ASSÅ! MÅSTE SES!


En torsdag


Mitt liv är består nuvarande av ett totalt kaos. Det är så mycket samtidigt och skolan gör verkligen allt för att ta upp all min tid. Verkar det som, det är helt sjukt vad mycket jag har att göra. Jag får uppgifter som är tills nästa dag som bara dyker upp lite här och där, SOM JAG INTE HAR TID MED! Jag hinner inte ha ett liv. Jag har typ inget liv längre, om man tar helgen till exempel. Jag måste sitta inne hela helgen och plugga, för annars går det inte ihop. Annars brukar jag plugga bara på söndagar, men det räcker inte längre! Hoppas verkligen inte att hela trean är såhär. För då..aaah....bläääää, pet i ögat!

Av denna anledning är jag inte på mitt bästa humör, är trött konstant, har huvudvärk konstant och att stressa är inte det mest optimala för mig just nu, med tanke på min dumma magkatarr. Så nu, lugnt (har alltid haft problem med att veta hur man stavar lugn, har en tendens till att vilja skriva lungt istället, eller är det rätt? det ser rätt ut!) och sansat ska jag ta itu med hela högen. Ueeeh, mår illa! Jag blev i alla fall uppmuntrad av en panda idag, tack panda♥

filosofi och lite sömn

Det var så nära att jag försov mig imorse, men min snälla madre kom och väckte mig. Fick mig väl fyra timmars sömn något sånt i och med att jag var upp till halv två på natten och skrev filosofi + spanska. Ville inte skjuta upp allt tills idag, så nu är jag på vippen till att skicka in filosofin och sen får det gå som det går på fredag. Önska mig lycka till!

UPDATE: Skickad och klaaaar! *klappar mig själv på axeln*

Fail

Min absoluta favoritstund på morgonen är när man precis kommit till skolan för en tidig lektion och får reda på att läraren är sjuk. Ett extra plus är om det är en lång håltimme på några timmar efter, dååå blir jag glad. Skämt åsido, jag är skittrött och blev förbannad på mig själv som inte checkade in schoolsoft innan jag gick och la mig. Har ganska svårt att hålla ögonen uppe nu...zzzzzz. Men om man ska det positiva i den här missade sovmorgen, så har jag nu i alla fall tid för att plugga på det jag behöver vilket är ganska mycket just nu. Filosofi får det bli!

update: hahaha jag har inte pluggat NÅGONTING ALLS. Bra där! Som vanligt görs allting i sista minuten, that´s how I roll.

Åååh


19 september

19 september. Idag är det riksdagsval och jag har för första gången någonsin varit och röstat. Det gick på fem röda, det var nästan ingen alls i vallokalen. Men kring vad jag valde har det legat mycket funderingar. Jag har lyssnat på vad som känns hundratals debatter, gjort test på internet m.m. Men nu har jag i alla fall röstat (Y). Ska sätta mig med mamma och titta på valvakan senare. Lär ju bli ganska spännande. När jag hade röstat så frågade hon som bockade av mig om jag inte skulle spara röstkortet och rama in. Tyckte det lät lite gulligt och det lät väldigt mycket som något jag skulle gjort (a).

Nu ska jag fortsätta skriva på filosofin och jag är typ överlycklig över den halva sida jag skrivit. Jag är igång. Jag är överlycklig för vilken mening som helst som kommer ut ur mig, med tanke på hur svårt jag har för ämnet. Försöker i alla fall vara lite positiv och ska därför skriva lite till. Tills jag får slut på tankar helt enkelt.

Varning för konstigt inlägg - Avokado

Idag har jag haft en väldigt konstig undran över något. I och med att jag äter avokado varje dag så har jag börjat undra om det är en frukt eller om det är en grönsak. Det passar inte in som något av dem två enligt mig och såhär gav 118 100 för svar på denna fråga: "Avokadoträdet betecknas som en grönsak, men det vi äter är frukten av det. Avokadon är alltså en frukt.". JAHAPP! Konstigt, lika konstigt som det här inlägget.

Jag vill verkligen






[pics: weheartit]

Varför måste man ha en rubrik?

Riktig fuldag idag alltså! Ingen bild blir det, men det är ni vana vid eller hur? Jag börjar seriöst undra om mamma har glömt bort min kamera, måste påminna genast. Det här funkar ju inte längre, jag vill ju ta kort. Ledsen tjej. Idag blir en chill kväll medans resten av stockholm befinner sig på Hoffmaestro på grönan ikväll. Fattig och trött som jag är orkade jag inte hänga på. Det blir istället till att titta på idol, älskar auditions! ♥

Torsdag

Det var så himla skönt att få en sovmorgon idag, eftersom jag börjar klockan ett idag så kunde jag sova lääänge. Men jag drömde en mardröm, jag drömde att jag blev jagad av en björn. Den drömmen har jag drömt många gånger och den är inte rolig alltså. Jag var typ uppe i varv efter mardrömmen och hade svårt att somna om. Tur att jag gjorde det och nu sitter jag här. Partidebatt idag alltså och sen slutar jag. Chill dag.

Veckans låt


Robyn - Hang with me

vardagen


[weheartit.com]

Vilken härlig aktivitet det är på den här bloggen. Och inte kan jag klaga på att jag har mycket i skolan heller, jag kan bara klaga på mig själv. Jag är lite för lat. Imorgon i skolan blir det partidebatt för oss treor och det ska bli väldigt intressant. De mest välkända partierna kommer för att svara på våra frågor, som sagt det lär bli intressant. Övrigt då? Jag kämpar på i skolan, men det har blivit några sjukdagar hitills. Blev väl helt frisk nu i helgen, den där Rhodos-sjukan ni vet? Sjukt jobbigt, men nu är det över (Y).

Vill inte, kan inte, pallar inte!

Det här med filosofi....det är inte min grej.

RSS 2.0