Bikini

Min designade bikini på NELLY.COM
Okej, igår när jag skulle plugga psykologi så bestämde jag mig för att ta en liten paus. Detta är resultatet, jag ställde upp i nellys bikinitävling! Hahahaha gud vad jag kan roa mig själv iblandXD

Helgen



Halloj alla fina! Tänkte berätta lite om vad som hände i helgen! :)
I fredags efter skolan slutat så träffade jag Klara. Det var jättelänge sen så det var roligt och träffa henne igen, vi hängde en liten stund. Efter det bestämde jag mig bara för att ta de luuugnt för jag var så himla trött efter skolan, med tanke på kvällen innan då jag pluggade konstant på natur och friluftlivsprovet som jag nämnt tidigare. Vaknade upp på lördagen, fick inte så mycket gjort på dagen innan jag skulle jobba. Jag var mest slö som jag brukar vara på lördagar för det mesta. Efter jobbet snabbade jag mig hemåt, bestämde vad jag skulle ha på mig på kvällen. Jag skulle hem till Fanny då hon hade fest, det var mycket trevligt! Somnade fyra ungefär på morgonen och vaknade halv tio av någon konstig anledning. Väldigt tidigt för att vara mig. Söndag drog mamma och jag hem till lina där vi tittade på sommaren med göran. Skön film! Jag ordbajsar lite jag vet, så nu återgår jag till engelskan. See ya!

?

jag får sådan ångest när jag tänker på det och det är inte så det ska vara. jag vet inte hur jag ska göra, jag vet inte vad jag vill och jag vet inte hur det kommer bli för den delen heller. jag vet ingenting. bläää

"But once again the sun is rising, I better keep on walking"

Väldigt väldigt bra!


Stripes/Ränder/Rayas

Ciao ciao! Sitter med spotify uppe och pluggar till natur och friluftsliv provet vi har på fredag. Om allemansrätten och isvett bland annat. Ganska tråkigt, speciellt när inget man läser vill stanna kvar. Anyway, idag istället för vår psykologilektion fick vi gå ut och bryta normer. Fick en del elaka blickar under dagen och vi fick även bevisat att vi tjejer inte är speciellt hjälpsamma.

Igår åkte jag till kista centrum med Linda som sällskap. Snabbt in på H&M och så kirrade jag kavajen som jag spanat lite på. För den fick jag betala zero kronor, eftersom det var rabatt och så hade jag presentkort för resten. Nöjd med den! :)

Happy birthday

Idag fyller min kära, underbara mamma år! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!

...och jag har namnsdag, höhö!

Ack, Sundbyberg





Är hemma idag igen, kände mig inte hundra. Därför har jag tagit möjligheten till att plugga inför matteprovet vi har imorgon. Och med tanke på att jag typ bara hade två rätt på diagnosprovet så kan det ju behövas liiiite mer kunskap om linjära funktioner och allt annat jag måste lära in. Tråkigt. Nu när jag är hemma så har jag blivit tvingad till att proviva blåbärs shot som är bra för magen och jag har druckit så många att jag mår illa bara jag ser dom. Fick även med en bild på örhängena jag har sedan jag tog hål för någon vecka sedan. Kanske inte den fräschaste bilden, men who cares? Bara massa babbel blev det nu!

"You and you and you and you a monkey needs to dance so do you"

Jag längtar till sommaren något enormt. Det här ett minne från när vi var på Peace and Love förra sommaren. Dagen då jag fattade hur bra Johnossi är♥


Jahapp

Det är ju alltid lika kul att vara sjuk. Det är lite komiskt för den här dagen var den enda som jag inte fick bli sjuk på. Jag sa det igår: "nu får jag INTE bli sjuk" och vad blir jag? Jo, magsjuk av allting. Jag skulle börjat min utbildning idag, men jag vet inte hur det blir nu. Man får ju inte missa någonting. Så det känns lite kört just nu. Fast jag mår lite bättre och jag har fyra timmar på mig till att bli kry igen. Så jag bestämmer mig nog i den sista timmen om jag går eller inte. Typiskt!! Jag har sån otur hela tiden.


Något jag kan glädjas åt istället är plusgraderna och att det är sol ute. Hoppas hoppas att vintern är slut snart, klarar inte av mer snö nu.

Hey, I put some new shoes on and suddenly everything is right!

Dessa är mina nya favvisar och kommer från Gojane. Me likey!!

Pierced ears

Jag och lina såg farsan igår på bio och jag kan ärligt talat säga att det var en av de roligaste filmerna jag sett. Fy faen vad jag garvade. Den filmen är ett måste att se, ni kommer inte att ångra er. Jag skulle lätt kunna gå och se den igen.

Det var igår, idag så gjorde jag något som jag länge gått och grämat mig över att jag inte tagit i tag med. Jag tog hål i öronen. Fast det var nära att det inte blev av, för jag stod och tvekade lite. Men nu efter ångrar jag mig inte alls. Så nu har jag ett par silvriga plastörhängen som ska sitta där i två månader. Snyggt verkligen. Lina tog också, det var hon som övertalade mig till att ta hål i öronen. Jag skulle aldrig velat göra det ensam och om jag då hade ångrat mig att jag inte tog några så skulle jag fått vänta tills jullovet. Men nu är det klart och det gjorde inte speciellt ont heller. Det sved bara lite efter. Så nu gäller det att rengöra och rengöra hela tiden så att det INTE blir infekterat och växer igen som förra gången.

RSS 2.0