Otränad tjej skriver...

HAHAHA! Jag har fått en seriös träningsvärk, har typ aldrig haft så här mycket värk förut i mina armar. Värken blir liksom värre timme för timme och det kryper så in i baljan nu. Kan seriöst inte lyfta armarna utan att kvida till...IT HURTS! Armarna har fastnat typ i en position...haha jag är så otränad!

Första advent

Idag är det första advent och julen har startat på riktigt nu. Det mest sensationella med den här dagen är ju att jag, Viktoria Svensson, började träna på gym idag. För att komma ihåg hur duktig jag var kommer jag nu säga att jag först körde 30 min alpint program på en cross-training (tror jag, vet inte vad det heter), styrketränade och sen gjorde jag rygglyft och en halv armhävning. Avslutade med roddmaskinen och lite stretchning. Nu kan jag säga att jag är helt spagetti i hela kroppen, men det känns skönt. Jag har varit allt för lat nu för länge, men nu är det slut med den tiden! Muskler here I come!

Studentmössa


Om en vecka är det sex månader kvar tills jag tar studenten! Här är min snyggsnygga studentmössa♥

Bio och ledig dag

Igår var det premiär av den första delen av den sista Harry Potter filmen...någonsin. Den var skitbra och när den var slut längtade jag redan efter nästa del. Var uppe till ganska sent igår kväll för idag var jag LEDIG! Så himla skönt och så fick man sig en sovmorgon sådär mitt i veckan! Mycket värt. Imorgon är det dock skola...lång dag!


Grattis!

Visste ni att idag fyller min blogg ett år! YEEEEY! Inte någon jättebra och aktiv blogg...på ett år har jag hunnit med att skriva 142 inlägg, HAHAHA!

Idag i skolan beställde vi även biljetter till premiären av HARRY POTTER! WOHO! Nästa onsdag efter skolan ser jag, Linda och Alex den på Sergel. Har redan läst sista boken och den var superduperbra så jag har väl ganska stora förväntningar på den här filmen, men jag tror inte att jag kommer bli besviken! Harry Potter nörd!

Snö

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt, HURRA! Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat, HURRA! Nu är det kalla tider och nu är det dubbla strumpbyxor som gäller för mig. Matteprovet avklarat idag och det gick väl helt okej. Inte som jag ville, men det går nog ändå bra!

En kall och tråkig måndag...

 

...sitter jag här och lyssnar på lite från Daniel Adams Ray, hackar tänder och deppar lite över att höstlovet är över. Sena kvällar och långa sovmorgon gjorde det ganska så svårt för mig att somna igår. Fick mig dock ett par timmars sömn och nu är kroppen förhoppningsvis inställd på det. Nu är jag mest trött och grämer mig lite inför att fortsätta plugga matte. Har ju prov imorgon och jag vill helst att det ska gå bra den här gången! (Y) So, see you later ♥


RSS 2.0