Arrivederci

Nu åker jag till Norrland! Tjolahopp tjolahej! Vi hörs om två veckor!

Victoria och Daniel



Ett himla fint bröllop och en himla fin helg. Jag grät i fredags och jag grät igår. Konserten var vid vissa tillfällen helt underbar och fin. Vigseln var snyftandes fin och visst fällde jag en tår. Men vid det tillfället jag blev mest rörd var vid Daniels tal, det var det finaste och underbaraste talet jag någonsin hört. Dem är så vackra tillsammans och det är ingen talan om att det inte skulle vara äkta kärlek mellan dem.

Jag, mamma och min moster skulle efter vigseln ta oss in till stan för att se när de åkte förbi dramaten. Men med den otur vi hade just då så missade vi paret med någon minut. Synd, men vi fick i alla fall till slut se slupen och så hörde vi dem 21 skotten (det heter ju något annat, men jag kommer inte på vad). Dagen avslutades med mig stupandes i säng klockan tre på morgonen.

When you tell the world you're mine

Seriöst?

Det är uppenbarligen någon som vill mig illa. På måndag åker jag till Norrland och vad kommer hända då med Stockholm? Jo, då ska det bli jättefint väder. Skitapa.



Det här är då en likadan progonos för vädret i Norrland, men med kanske en liten större risk för sämre väder. Eh ja? Jag åker till moln och regn. Tråkigt.



Jag kommer se ut som en liten blekfis tills den 15 augusti. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH!!!! Jag vill ha sommarväder. Nu ska jag kolla smhi och hoppas på att dem är lite snällare.

Fnatt


Bröllop, bröllop, bröllop. Överallt i min omgivning. Hemmet mitt omges av bröllopsfnatt. Min mamma och moster har fått bröllopsfnatt. Idag har jag sett på två program om bröllopet, sett hundratals bilder från fester, läsa flera tidningar med bara innehåll kretsat kring bröllopet. Imorgon ska jag till stan för att titta på förberedelserna, jag kommer titta på någon sändning från ännu en fest imorgon. Ännu fler bilder, ännu fler program. Och på lördag. Dagen med stort D. Då pågår det sändningar från klockan åtta på morgonen till klockan tolv på kvällen. Öööööhh? Ögonen kommer bli som fyrkanter på oss alla tre. Men jag ska inte bara sitta och stirra på tv:n, utan vi ska ut på gatorna också och där ska jag tydligen vifta på den svenska flaggan. Åh hej och hå. Vilket mediarus det är kring bröllopet på lördag. Har blivit en aning småtrött på det nu. Men det ska ändå bli spännande, det är ju ett historiskt ögonblick som mamma säger.

Jag har gjort annat idag också, jag var och mötte min moster vid tåget idag klockan elva på förmiddagen. Åkte hem, sov och sen åkte vi till solna centrum. Där kapade jag tre plagg. Jättesnygg chanelliknande jacka som jag spanat på tidigare och nu fick jag den för bara hundra riksdaler! Känn på den ni! Och sen köpte jag även ett par shorts och en klänning.

OBS! VARNING! ...för suddiga bilder

Ja, nu ser ni hur min kamera funkar. Inte bra helt enkelt. Den första bilden är ju skrattretande dålig kvalité. Poop kamera, jag vill ha en ny.

Jag tänkte bara nämna att jag haft en blond dag idag. Tittat på Pledge this (eller jag hann inte titta på hela, bara en liten bit av den) och läst Bergdorfsblondiner. Otroligt dålig bok så här långt, men den är ganska rolig vissa stunder eftersom den är så extrem. (?) Ska ta och se klart filmen sen, för det kan jag inte göra idag. För idag ska jag hem till Lina för att fira henne. Kanske kan övertyga min moster att titta på den här med mig imorgon efter att jag mött henne? Lär hon vilja det?  Most likely not!

Igår var jag på muggen

Är lite busig och tjuvar bilder från facebook, Johannas bilder. Tänkte vara lite go och länka till hennes blogg, men kunde inte bestämma till vilken. Det finns så många bra! Anyway, sen tänkte att jag det fanns ju ingen point i det, eftersom majoriteten av dem som läser min blogg vet redan om hennes bloggar och så....ska jag sluta ordbajsa. Tänkte bara säga att det var Johannas bilder.

Igår var jag på café muggen med några av mina goa vänner, fast alla kom inte med på bild :( Jag kanske inte var ett så jätteroligt sällskap just igår och i slutet var jag mest en isbit. Men när jag kommer hem från Norrland ska ni få se på andra bullar!

Anyway, nu ska jag ta tag i disken som ligger på hög i köket. Eller nej, vi skiter i den. Jag går ut och sätter mig i solen, disken får vänta till sen. Bye♥

Hipp hipp hurra för din födelsedag

GE MIG ETT T - T!
GE MIG ETT Å - Å!
GE MIG ETT R - R!
GE MIG ETT T - T!
GE MIG ETT A - A!

VAD BLIR DET? - TÅRTA!!!!!!!
....
Tårta är det bästa som jag vet.
Tårta är så himla himla bra.

(Jag var tvungen)

Den här guzzen fyller år idag och hon fyller hela 18 år. Hon är en jättejättesoet och superduperbra kompizzz! Pöss på dig♥

Avslutning

I lördags var det sista gången på simskolan. Både för perioden och för mig. Eftersom jag är lite nostalgisk av mig blev det lite snopet. Jag blev nästan sådär jäääättemycket nostalgisk att jag nästan ändrade mig. Men nu är det försent. Aja, avslutningen var i alla fall bäst. Det är dem alltid, för då är det lek! Det gillas (Y)! Fick två filmer av två av barnen som jag har, så himla söta. Den ena var en Paris Hilton film som jag bara måste se snart! Nu är det i alla fall slut på simskolan och nu är det dags för mig att hitta något annat skojsigt att jobba med! Later!

Ännu mer roligt

För någon vecka sedan hade vi information om projektarbet som vi ska göra nästa läsår när vi går i trean. Då fick Lina mig att komma på att tänka på dessa finfina uppfinningar.

Hahahaha så HIMLA bäst!

Favvisar

Jag kände att jag var tvungen att skratta lite, så jag letade upp några av mina favvoklipp på youtube! Och snäll som jag är så delar jag med mig av dem till er! Enjoy!

Den här killen, vad ska man säga? Ska man skratta eller gråta? Eller bli lite rädd?


Ja.......hahahahahahahaha XD det här är så typiskt mig. Tålamod är inget jag känner till så jag skulle lätt kunna reagera på ett likadant sätt...kanske ;)


Grabben är skön!


Say no more...!


Bästa minnen från idol audition och DET HÄR (!!!!), är en av de bästa!!

 

"En teknisk knock out"!!!! Kommer ihåg det här så väl! Det bästa är ju nästan när Kishti börjar stretcha och när Peter får sin flint sminkad....hahaha XD


Den här kommer ju finnas kvar i urtider, så rolig är hon!

 

Det finns egentligen så många fler, för jag har ganska tråkig humor och då blir det lätt så att man skrattar åt det allra mesta.


Gleba

Det här är min typ av humor! Kolla vid 1.02, jag vek mig av skratt! Älska!!!!!

Den blomstertid nu kommer...


Sommarlov nu då. Dock känns det bara som att vi gått hem för helgen och ska tillbaka dit på måndag. Men det är sommarlov och precis som förra året säger jag; aldrig mer Sp2a. Nästa år blir det sista och då ska jag ge gärnet. Så det så! Just nu känner jag mest bara för att sticka ner huvudet i sanden eller gå i ide eller något.

Sen måste jag köpa en ny kamera. Det här går inte längre, det är nästan skrattretande hur dålig den är. Så sorry kisar, inga egna bilder. Så tråkigt, eftersom jag själv tycker att bilderna är halva nöjet. Men aja♥

Klassens dag

Jag känner lukten av rök och fågelbajs vart jag än går. Det luktar alltså av mig. Vi hade idag klassens dag vid Smeduddsbadet nära Rålis och vi grillade bland annat korv, därav röken. Sen var det ju även alla möjliga fåglar runt om kring som bajsade ner hela gräsmattan, därav fågelbajset. Eftersom det var klassens dag idag, betyder det att vi slutar skolan, imorgon. Skolavslutning, imorgon. Sista dagen av tvåan, imorgon. Fick även betygen idag, inte så jättenöjd. Är besviken över ett antal ämnen. Men jag har bestämt mig för att jag inte ska haka upp mig på det, för jag vet egentligen att mina betyg är bra eller till om med mer än bra. Så nu när äntligen är skolavslutning imorgon, har jag tid att ta itu med andra kanske i längden mer viktigare saker. Något jag borde tagit itu med för länge sedan.

Dear John

Jahapp, då har man sett Dear John som så många tyckt att man ska se. Filmen var helt underbar och visst grät jag en liten skvätt. Med en skvätt menar jag alltså att jag nu skapat mig ett hav av tårar inne på mitt rum. Kunde inte heller riktigt sluta grina när filmen var slut, varför vet jag inte? Nu sitter jag därför här med ett dunkande huvud och kommer att tänka på en annan film. En sång för Martin. Där har ni en väldigt väldigt bra film. Men den är en riktigt grinfilm. Jag själv har sett den en gång och grät oavbrutet i en och en halv dag. Men i alla fall för att inte tappa tråden, se Dear John! Hundra minuter har ni väl över?


.

Nördig blogg, men who cares?

While waiting for the glory days to come, I sing a song

Sho people! Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag slutar tvåan, på fredag alltså. Och det ska tydligen regna och tydligen väldigt mycket vilket är väldigt typiskt. Men det kommer jag fullständigt skita i för jag ska ha min vita klänning och därmed basta. På kvällen blir det senare maskerad hos carro och jag har inte riktigt kommit på än vad jag vill vara. Jag spånade lite tidigare idag och kom typ på idéer som att jag skulle vara ett bi eller barbie, men vi får se hur det blir med det. Så jag ska fortsätta spåna lite, för jag har inget skolarbete kvar. Tjoho! Och så här ser mina kommande dagar ut.
  • Tisdag (imorgon) - till skolan enbart för att skriva en utvärdering, få tillbaka ett prov och för att lämna böcker. Hur great är inte det? Så man kan säga att jag är ledig imorgon.
  • Onsdag - en lektion, svenska
  • Torsdag - klassens dag
  • Skolavslutning och maskerad (jag måste komma på något bra, jag brukar faila totalt på sånna här saker)

sex dagar kvar

Okej, inget mer plugg i årskurs 2 för mig förutom en inlämning som är kvar. Sen är det slut. Så underbart, men som vanligt, nu när jag inte har något kvar att plugga på känner jag mig otroligt göralös. Jag måste göra något! I alla fall något för att dämpa besvikelsen från igår. Fy faen!


Bara för att...

Just nu rabblar jag matematiktermer och kommer antagligen göra det i sömnen så att det sitter tills imorgon. För då gör jag förhoppningsvis mitt sista prov. Ett kompletterande prov i Matematik B! Vet dock inte om jag kan fira att allt plugg är slut rikting än, men det kommer väl förhoppningsvis nästa vecka någon gång. Sommarlov please?


RSS 2.0