Mavericks upphöjt i två

[Klicka på bilden]

I onsdags släppte Johnossi sitt nya album Mavericks. Fast jag har inte riktigt hunnit lyssna på hela. Har istället suttit och pluggat andragradsfunktioner och konjugatregeln bland annat. Matteprov imorgon och jag kan inte mycket. Fattar absolut ingenting, får förlita mig på turen och hoppas att det kommer gå bra.


Typiskt mig

Jag kan ju bara nämna att jag suttit med mitt svenska tal sedan klockan halv elva i förmiddags och NU, ÄNTLIGEN har jag kommit igång. Skrivit ungefär en halv sida och känner att jag börjar få in ett flow! Och vad gör jag då? Jo, jag loggar in på facebook av alla ställen!! Där försvann det flowet!

Glamourama

Hallå, vart var jag när Glamourama sändes? Hur kan jag ha missat det här? Skitroligt ju! Man blir beroende, kan inte sluta titta!

Kinesandes

Nationella avklarat, tog ungefär tre timmar att skriva. Det gick helt okej, inte dåligt och inte heller jättebra. Jag hade dock roligt medans jag skrev. Jag satt mest och skrattade för mig själv på grund av ett litet ord; kinesandes. Visste ni att det var en synonym till liggandes? Eller att det är en slang för att sova på golvet hos någon annan eller att man övernattar improviserat. HAHAHAHAHA!!!!! Det roade mig under dem tre timmarna. Ja, jag kan vara lättroad!


Jag gillar den över. Från H&M.

uppdatering

Idag sitter jag hemma och ugglar istället för i skolan. Jag mådde verkligen piss när jag vaknade imorse och har troligen blivit smittad av mina kära moder. Och jag vill INTE vara sjuk imorgon, för då är det dags för det efterlängtade helt underbara nationella provet i svenska i fem timmar sådär. Blö, jag är lite nervös med tanke på att svenska är mitt sämsta ämne och för en gångs skull så hoppas jag att det här ska gå bra.  Hoppas hoppas hoppas...

4 månader kvar...

[pics: fritidsresor]

Idag är det 4 månader kvar tills vissa av oss tjejer ska åka till Rhodos. Nedräkningen kan börja. Jag längtar absolut ingenting. Inte alls...


Blöööööööh

Ursäkta bilden inte så jättesmickrande, men ibland måste man bjuda på sig själv och detta var den enda jag hade att visa från när jag var i norrland. Så om ni undrar hur jag ser ut osminkad, here you go! Hemkommen är jag och här var det meningen att jag skulle skriva hur jag haft det. Men det finns inte en chans i världen att jag orkar det nu, känner mig sjuuuuk. Orkar knappt hålla ögonen uppe, so talk to you later!

It's easter time

Äntligen påsklov, som jag har längtat och längtat...och längtat lite till! Jag hade ekonomiprov och det gick bra till slut. Efter provet hade vi en lite tävling på ekonomin, vi var inte så jätteseriösa men kom ändå tvåa. Kinderägg blev priset vilket var ganska längesedan man åt en sådan. Efter skolan åkte jag till stan, jag skulle köpa en spetstopp från topshop men den fanns icke, fast jag hittade en väska och ett par nya solglasögon på H&M. Blev medlem där och fick det ännu lite billigare. Skitabra, eller kanske apbra?(haha)

Det är ju även 1 april idag och jag har både lurat och blivid lurad! Nu blir det mat och sen blir det till att packa för imorgon bär det av till Östersund. Är hemma på torsdag igen nästa vecka! Glad påsk!♥

RSS 2.0