sjuttio

Igår var jag och några andra kalasvänner på 70-årskalas för min mosters man. Det var trevligt, för jag fick ju träffa en stor del av mina härliga släkt. Kom hem tre på natten och vaknade upp två på eftermiddagen idag. Mosad av alla kramar jag fick igår ligger jag nu helt sönderförkyld i sängen min. Åh inte igen, nu är allt suddigt. Så nu finns det bara en sak att göra, vila, vila, vila!

Ps. Min kamera gillar inte mig, den vill inte ladda upp bilder.

19 januari 2010


Jaha, det var ju meningen att ni skulle få se lite bilder. Fast nu är ju kameran sönder så det går inte. Skulle ställa ner den på och så blev skärmen helt randig. Så hårdhänt trodde inte jag att jag var! I alla fall nu är den sönder och jag har ingen kamera! Panik, vad ska jag nu ta kort med. Jag som hade tänkt att jag skulle bli bättre på att ta kort. Får väl skaffa en ny nu då, när man har pengar vilket lär dröja. Tråkigt! Allting går sönder på en och samma gång, typiskt.

Det blev inget svenska tal idag, vi hade kamratrespons istället. Så det blir nästa vecka, skönt eftersom jag var så fruktansvärt nervös inför det. Anyway, nu ska jag fortsätta läsa SOLO som hade kommit med posten idag♥

Massa strunt


Det har lättat lite på trycket nu när det kommer till läxor och prov. Nu har jag bara 4 saker till den här veckan, framsteg hallå? Jag har mitt inte så efterlängtade argumenterande tal imorgon om homoadoption och jag sitter här hemma och stressar sönder. Blir lite sur på mig själv för att jag inte är klar.

Idag var det friluftsdag i skolan. Några åkte till Romme och några gjorde andra aktiviteter. Jag hade då yoga och promenad nu här på morgonen. Har aldrig provat på yoga förut så det var kul. Jag vet dock nu att jag inte har någon balans eller styrka i armarna what so ever. Gjorde illa foten också, sådär på köpet. Samma ställe som vanligt, det är som min högra fot har en förbannelse över sig och slår till lite då och då. Men nu är det dags att återgå till talet. Hörde jag medlidande, någon?

Ork

Den här veckan har inte varit så rolig och den är inte på väg att bli roligare heller. En riktig helvetesvecka är vad det är. Innan veckans slut ska jag vara klar med ett argumenterande tal, en krönika, en litteraturanalys, en argumenterande uppsats, en natur och friluftsliv inlämning, en brochyr och kanske eventuellt en naturkunskap komplettering. Ni lär inte höra av från mig på ett tag...

Nanana


Passar på att skriva av mig lite här istället för att plugga. Kände att jag behövde en paus efter att skrivit en mening. Bra där! ÅÅÅÅHHH, jag måste lära mig att INTE skjuta upp saker. Det var ett av mina nyårslöften, men än så länge går det inte riktigt som jag tänkt mig. Så efter det här ska nya tag tas.

Btw apropå något helt annat, Avatar var grymt bra fast jag är lite besviken på 3D. Jag som trodde att det skulle komma saker emot en och att man skulle bli skiträdd, men men. Det var coolt ändå, fast lite mer kunde dom väl bjuda på känns det som haha! Nu i efterhand börjar jag gilla den mer och mer, fast det är det med nästan allt när det gäller mig. Först är det okej sen efter någon dag så blir det helt plötsligt skitbra. Svamlar lite nu känner jag. Men jag kände att jag skulle fylla ut tomrummet här i bloggen. Så nu är det klart, nu kan jag fokusera på plugga. Later♥

Studerande på hög nivå blandat med en utlandsresa






En najs dag, jag fick träffa Rosanna, Alexandra och Johanna nu efter att jag varit borta så länge. Det blev inte noco, utan det blev espresso house men det gick lika fintfint. Plugga var vi tvugna att göra också. Sådär kan man väl säga att det gick för mig. Gjorde något då och då, men det får väl bli att jag pluggar på mina eftersläntare nu i helgen istället då. Pust! Vi smet förbi fritidsresor när vi var klara och där beställde vi resan till Rhodos. Så den 14 augusti bär det av mot Grekland. Mycket härligt. Nu ska jag ta och äta, sen blir det avatar 3D som ska ses.


hurtbulle gånger två


från hm:s garden collection och den här faller mig precis i smaken!

Idag mina vänner är jag stolt över mig själv! Jag gick upp tidigt och pallrade mig till gymmet med alexandra. Det var jobbigt i sig, men sen när jag kom hem blev det att jag gick och simmade också med lina och malin!! Körde slut på mig själv och jag kan nu så här på slutet av dagen konstatera att jag har ingen kondition what so ever. Så idag har det varit full rulle på mig hela dagen. *Nanana*

Tomorrow blir det plugga/fika på café noco och sen blir det bio på kvällen. Avatar ska ses!


"Welcome to Sweden"




Lilla jag är hemma igen. Har varit borta i ungefär en och en halv vecka nu och jag har haft det great. Det har varit ganska kallt dock, det har legat mellan minus 25 och 30 grader varje dag. Vi kom fram till östersund på kvällen den 23:e med bussen. Ingen paus heller till en bensträckare. Aj aj, stelt var det när vi var framme. På julaftonskvällen fanns det naturligtvis förväntningar och jag fick mina önskade julklappar. Sen blev det spel runt bordet och det var min grej det. Skrek så att jag blev hes och tutade likt förbannat med tillhörande tutor.

I alla fall...nyårsafton blev det sen några dagar efter. Inte så roligt med tanke på magsjukan jag fått dagen innan. Var helt utslagen och låg mest därför och sov. Som sagt, inte så KUL. Men tolvslaget missade jag inte och fick dra mig själv ut på gården för att inte missa raketskjutningen efter. Och nu är jag hemma...upptinad.

RSS 2.0