Winnerbäck


So yesterday, vi hade ingen skola utan vi skulle bara besöka ett utvalt företag och titta på deras bokföring. När detta var gjort en halvtimme senare hade jag bestämt att jag skulle in till stan och kika runt lite. Mötte Alexandra och Johanna så jag fick sällskap också. Mycket trevligare än att gå runt själv. Det ovan var två fjärdedelar av det jag köpte.

Nu ska jag lyssna på lite Lars Winnerbäck(jag har ju blivit lite, eller mycket, tipsad om att han är VÄLDIGT BRA) även fast jag tycker att det är lite långtradigt. Men jag ska i alla fall göra ett försök och så får vi se om jag joinar klubben som älskar Winnerbäck. Will see♥

En solig onsdag

Snälla låt det här vädret stanna ett tag. Det är väldigt soligt, man skulle kunna börja använda sina solglasögon nu utan att någon vänder på huvudet. Och det är två plusgrader ute, en väldigt varm dag alltså. Som tur har jag inte heller haft någon otur med tunnelbanan, mer än ganska mycket folk. Najs dag idag! Jag har känt mig till största delen ganska positiv idag. Man mår så mycket bättre när man är positivt, så det gäller nog för mig att sluta tänka på alla negativa saker hela tiden.

Imorgon ska vi istället för skolan, besöka ett företag och se hur deras bokföring går till. Det tar ungefär en timme och jag kommer sluta klockan elva imorgon. Väldigt skönt, så efter det ska jag bege mig in till stan och shoppa lite hade jag tänkt. Så vi får väl se vad jag tycker upp med imorgon!

Shoemania


brrrrrrr....

Det är bara lite irriterande att få reda på nu att man gjort fel på ett reportage till svenskan som man suttit och kämpat med. Det är bara att skriva om hela texten, great! För att strö ännu lite mer salt på såren så kan jag berätta att det är sviiiiiiinkallt hemma. Jag sitter här och skriver på mitt reportage med en tjocktröja, två fleecetröjor, mössa, vantar och halsduk på mig. Trots det så fryser jag ändå. Har ont i huvudet och är galet trött. Det här blev värsta klagoinlägget, men det kan behövas ibland♥

och så fortsätter det...

...och fortsätter. Kan det aldrig sluta snöa någon gång? Jag längtar efter sol och vårkänslor, jag vill kunna sätta på mig min skinnjacka och inte någon tråkig dunjacka. BUUU för sånt här väder. Det kan vara fint och mysigt när det är jul, men så fort julen är över ska det bort.

Jag kom precis hem från skolan och nu ska jag sätta mig och titta på vännerboxen. Men utan text, så nu gäller det att jag lyssnar! Det är för att jag ska öva på att lyssna bättre på engelska och jag ska öka mitt vokabulär och förbättra grammatiken. Jag förenar nytta med nöje, det är en sak som är säker. Later!

"slow down you crazy child, you're so ambitious for a juvenile"


från facebook - Fannys 18-års fest!

Fettisdagen är det idag och jag kilade förbi boulevard i Sumpan för att köpa en semla. Den var väldigt stor och jag sitter här fortfarande helt illamående. Mamma är inte hemma så jag har tvättat(handtvätt, kan ju fortfarande inte tvätta i maskin) för typ första eller andra gången i hela mitt 17-åriga liv. Success, verkligen! Och inte har jag något att plugga på heller, eller jo det kanske jag har men jag väljer att förskjuta det lite till senare. Som imorgon, kan jag ta itu med det istället. Idag, då orkar jag inte.

Ska börja laga lite mat och sen titta på lite vänner maybe. Trevlig kväll♥

"åla dig upp"


Jahapp, jag kan lugnt säga att jag åkt längdskidor så det räcker för hela året. Herregud vilket äventyr jag varit med om. Vi skulle ta 5 km spåret att åka på. Det slutade med att vi hamnade på den 16 km långa löpspåret. 16 km.....och löpspåret innebär inte plan mark. Nej, det betyder guppiga berg, stupa branter och inga spår. Jag var efter den första backen på väg att ge upp, fick massvis impulser om att jag bara skulle skita i allt och lägga mig ner. Fast det gjorde inte jag, klarade mig hela vägen och truttade ett antal gånger. Ja, så jag har bestigt berg och åkt runt näääästan heeeeeeeela hellasgården! Cred till oss! Av alla 567893465 backar som vi fick ta oss upp för så var en del av dessa utan hjälp av skidorna. Vi ålade oss upp för backarna för om man redan låg ner efter att ramlat varför inte fortsätta. Jag har åkt på stjärten(haha!) ner för ett vääldigt stupt berg och fått litervis med snö innanför mina byxor. Så nu längtar jag till sommaren.

Jag är så trött, så nu väntar soffan och en riktig slapp kväll. Men imorgon blir det 18-års fest! Whoot whoot!!

Update: okej, det var tydligen det 5 km långa löpspåret vi tog. Inte 16 km. Men det kändes som myyyycket mer och det var lika jobbigt och schvettigt ändå!

vagabond


Ville även passa på att säga.....*dreggel*. Kommer från vagabond och jag blev kära i dom när jag såg det här. Eller nä, jag blev kär i allt faktiskt!

oh superman where are you now?



Gjorde såna där bullar på huvudet igår kväll och sov med dom. Ville se om det blev lockigt och det blev lite vågigt eller hur? Studiedag har jag idag OCH imorgon! Var på biblioteket idag för att låna en engelska bok som vi ska läsa i skolan, men ingen lycka där. Får försöka hitta boken på något annat ställe. Resten av dagen har bestått av mig som försökt skriva ett reportage om finanskrisen. Fail på det, börjar nu istället. Så see ya later aligator!

ett halvår kvar


Idag är det sex månader tills jag fyller arton år. Man kan ju säga att jag är liiite förväntansfull, men det är ju som sagt ett tag dit. Istället blev jag i helgen firad för att jag fyllt sjutton år hemma hos mig. Le girls kom hem hit och vi åt och hade det mysigt. Ska även tilläggas att jag fick vänner säsong 1 i present. WOW, så länge som jag satt uppe och tittat på det i lördags men det går inte att sluta om man sett några avsnitt. Men jag har faktiskt inte haft tid att titta klart på hela så det får bli imorgon eller på fredag för då har vi studiedagar. Score!

Nu ska jag börja skriva på ett reportage och titta på ett av mina favoritavsnitt av vänner, unagi-avsnittet. Haahahah♥

Trött tjej

Sitter och gör en idrottsuppgift, när jag läser det här i idrottsboken:

"Känner du dig utvilad när väckarklockan ringer? Eller tillhör du dem som sitter uppe vid datorn långt in på natten, och som sedan försöker ta igen den förlorade sömnen under helgerna?

Det andra alternativ stämmer skrämmande likt in på mig. Därför ska jag nu ändra på mina vanor, ikväll ska jag ha lagt mig klockan elva. Även om det betyder att jag inte kan allt till psykologiprovet tills imorgon, för jag kan inte fortsätta vara uppe till två, tre på natten. Det går inte, det förstår även jag nu när jag blir sjuk hela tiden. Jag som aldrig brukar bli sjuk.

RSS 2.0