Frustration

VAD ÄR DET FÖR FEL? Varför kan inte jag skriva en krönika? Så fort jag tänker krönika stängs mitt hjärnceller ned. DET.GÅR.INTE. Jag har på två kvällar inte ens lyckats få fram en mening som jag är nöjd med. Det har därför slutat med att jag har noll ord på mitt dokument. Om det finns någon frivillig där ute som gillar att skriva krönikor, meddela mig snarast. För jag blir bananas på det här.

Mina framtidsplaner

Just nu är det så att jag vill ganska mycket och har ganska många drömmar om vad jag vill göra i framtiden. Därav den nya kategorin; Mina framtidsplaner. Listan jag skrivit nedanför är långt ifrån klar, för jag lär väl komma på ännu fler drömmar. Jag vill uppfylla mina drömmar och kommer därför förhoppningsvis bocka av lite...i framtiden. Några om en snar framtid och några lite längre fram.
  • Klippa lugg [X] (kanske ingen stor grej, men den får vara med här)
  • Skaffa tatuering [] (nacken, bakom örat, på handleden, foten eller på sidan)
  • Lära mig att dj:a och kunna spela på nattklubbar [] (vill, vill, vill!!!!)
  • Bo utomlands under en tid (vet dock inte vart)
    - London []
    - Paris []
    - New York []
  • Skaffa jobb som jag trivs med []
  • Gå på Johnossi konsert []
That is not all...

andra oktober tvåtusennio

Jag måste berätta om något som jag är väldigt stolt över. Att jag äntligen efter alla dessa månader tagit mig mod till att sätta mig ner och ta i tu med problemet. JAG HAR ÄNTLIGEN FORTSATT SKRIVA PÅ MIN KRÖNIKA! Bör jag nämna att den skulle in 2/10-09. Oj då. Anyway, nu tänker jag i alla fall skriva klart den för den måste absolut vara inne innan nästa onsdag. Det är deadlinen och den ska jag klara av. Det går dock inte speciellt bra. Jag skriver om ungdomsspråk och det är faen inte lätt.

 

Dagens låt: alors on danse - stromae


Kul

Kul att man imorgon ska ut och campa tills på torsdag och mår som ett utskitet äppelskrutt. Kul att den här campingen är ett av det viktigaste momenten på hela kursen natur och friluftsliv. Kul.

Kommer inte på någon rubrik = kom på någon själv

Länge sedan nu, men sånt kan hända när man har 30037752394892348925761 saker man måste göra i veckan. Nu har jag ungefär 23892382938249284928 saker kvar så det börjar minska mer och mer. Ont som satan har jag i halsen också. Det är mamma som smittar mig hela tiden. Kan knappt prata, är helt torr i halsen + att vi har halstabletter som jag inte kan käka. Det är lakrits, bläääää! Fast jag ska inte klaga, det var ju ändå jag som råkade köpa dem.

Nu ska jag i alla fall försöka skriva klart mitt CV, för imorgon ska jag leta sommarjobb och får hoppas hoppas hoppas att jag inte är försent ute. Sen blir det ballar av stål!

RSS 2.0