Last Christmas




Snipp, snapp, snut, så var sagan slut




Klappar blir inslagna här hemma just nu. Dagen har tillbringats i Solna centrum i ett antal timmar för jakten på julklappar. Gick dit också, det kan behövas lite motion nu på jullovet. Anyway, nu är allt inslaget tror jag och snart ska jag börja packa tills imorgon. Då är det som sagt åtta timmars bussresa jag har framför mig. Vi hörs igen 2010. God Jul och Gott nytt år♥

I wish you a merry, merry christmas

Jag har ju jullov nu och dagarna bara rinner förbi. Det känns som jag inte gör någonting på dagarna längre. Men det är bara för att jag skjuter upp det som jag egentligen måste göra. Jag har en engelska uppsats som jag ligger efter med som bara ligger på skrivbordet och retas med mig. Ett av mina nyårslöften ska därför bli att jag inte ska skjuta upp saker. Done!

Jag sitter och käkar choklad från den asken som jag fick igår i julklapp av jobbet. Mums. Imorgon ska jag ut och köpa mina julklappar, i sista minuten som vanligt och dagen efter det åker jag till vinterstaden Östersund. Härligt ska det bli. Jag är lite orolig dock för all snö som kommer. Jag har hört att det är mycket olyckor ute på vägarna och jag ska åka buss i åtta timmar. BUSS! Gaah, åtta timmar av total uttråkelse. Nu hoppas jag bara att ingenting ställs in, för det är ju ännu tråkigare att åka på självaste julafton.

"En sockerbagare här bor i staden, han bakar kakor mest hela dagen..."


Här skulle jag lagt upp bilder på de fina pepparkakorna, men jag har inte riktigt lärt mig hur man gör på den nya mobilen. Så det får bli en annan gång.

H.E.R.R.E.G.UD vad det har snöat idag. Snöstorm helt enkelt. Det har varit som att gå mot en vit vägg större delen av dagen. Jag var lite flummig idag också. Det märktes kanske, då jag skrattade åt folk som gick på gatan och åt den där marabou chokladen som heter "dukat". Det är snön som gör mig flummig. Jag var även inne på urban outfitters idag för första gången(ja, jag vet) i hela mitt 17-åriga liv och JAG BLEV KÄR i allt i hela butiken. Give me. När vi satte oss på tunnelbanan mötte vi Klara och det slutade med att jag till slut stod hemma hos henne och bakade pepparkakor med glasyr på. Mina blev inte lika fina som hennes.

Nu blir det till att öppna lucka 17 i min chokladkalender. En chokladkalender är ett måste på vintern. Imorgon är det sista dagen i skolan för året. Sen är det jullov. Btw en vecka till julafton.


To lose my life

Ja nu är magen full av kladdkaka då det är kladdkakans dag idag. Så fira den. Nu sitter jag här i skolan och gör färdigt en broschyr till Information & Layout kursen och det är riktigt roligt. Lite mer sånna uppgifter tack och inte bara plugga in massa sidor i böcker. Mycket roligare än det.

Senare kanske det blir så att jag måste in till stan då jag ska titta på en ny mobil. Det är ungefär inget som står rätt till med den mobilen jag har. Så jag ska skaffa en sprillans ny. Score.


23.11

Nu mina damer och herrar. Jag har aldrig känt mig så glad över att ett skolämne är över. Jag är klar med distanskursen affärsjuridik. Done. Finito. Yes! Jag har suttit sen kl tre idag på eftermiddagen då jag började med teoriprovet. Fyra timmar tog det att göra. FYRA timmar och jag hann inte ens svara på alla frågor. Men när det var klart så fortsatte jag med inlämningen och den är skickad. Kl 23.11 så var allt slut. Jag har alltså suttit åtta timmar i sträck och som i trans. Inga avbrott på 8 timmar. Jag är stolt, även fast det kanske inte gick så bra som jag hoppades. Jag är nöjd.

Ciao bella


CHOCKAD!

Håret är inte kopparrött. Det är lååååååååångt ifrån kopparrött. På något sätt så är håret rödbrunt kan man säga. Jag vet inte hur det gick till, men det blev fint ändå. Fast är lite besviken över att det inte blev den färgen jag frågade om. Men, men orkade inte tjafsa. Så nu sitter jag här med mörkt hår.

Imorgon har vi en nobeldag i skolan, så då får vi kluriga uppgifter som vi ska lösa under dagen som en tävling. Sen på kvällen har vi nobelmingel någonstans vid Karlbergs slott. Så får se hur dagen slutar. Nu ska jag plocka fram en klänning tills imorgon♥


Önskelista 2009


Jag har gjort klart min önskelista för julen. Jag önskar mig boken elsas mode av Sofi Fahrman, kjol från monki, skor från weekday, concealer från make up store, blus från monki, wanginspirerad väska från modekungen, sonia rykiel korsett från hm, klocka från item, pengar och smink från ID. Woho!

Go go gooooo!


[pic:etc]

*Snörvel* efter skolan igår så kom jag hem med en rinnande svidande näsa. Jag är dunderförkyld och ingen ipren i världen hjälper mot min huvudvärk. Så nu sitter jag här med ett dunkande huvud och försöker plugga in spanska glosor och konjunktiv tills imorgon. Jättekul. Men imorrn händer det roligare saker. Imorgon ska jag tona håret! Kopparrött som jag tidigare nämnt. Jag är lite nervös, tänk om det blir helt fel färg! Håll tummarna på att det blir bra och att jag nu orkar släpa mig dit. Resultatet visas förmodligen imorgon om det inte blir en stor färgkatastrof. Det är därför jag är för feg för att färga det. Men toning blir oxå bra. Nu blir det till att stoppa en vicks blå i munnen och vila lite innan jag fortsätter med spanskan. Adios♥


andra advent

Jag var så trött igår. Orkade inte titta klart på filmen så jag la mig ovanligt tidigt. Jag vaknade upp med halsont, huvudvärk och ingen röst kvar. Jag försöker hålla ögonen uppe men jag är trötter idag. Det blev ingen bakning heller, utan det blev en köpt lussebulle istället. Bakning blir det nästa helg. Nu måste jag försöka få lite fart här så jag får något gjort♥

Good night


Igår: middag ute och NKs julskyltning
Idag: sov bort hela dagen och jobba
Imorgon: plugga och baka

Sitter och slappar framför tv:n, ska titta på en film som börjar på 4:an nu. Får väl se om det är något att fortsätta titta på. Imorgon blir det nog till att baka lussebullar med mamma, mums!

Pretty eyed, pirate smile, you'll marry a music man

 pimp myspace - Gickr 
1 december och första luckan är öppnad.


RSS 2.0