Babbel

Eftersom jag brände min hårbotten när jag var i Rhodos, ser det nu ut som jag har fått värsta mjällanfallet i skallen. Det ser ut som det snöar när jag böjer mig framåt. Om jag ska överdriva. För övrigt känns det som jag har ett svärd i halsen som gör det omöjligt att svälja och så har jag blivit beroende av Paradise Hotel Danmark. Se det. Jag har haft ett litet marathon idag eller ja, hela helgen. För den här helgen har varit min vila-upp-mig-helg, men den har inte riktigt fått mig att bli frisk om man säger så. Mår nästan sämre. Det här är ju bara för typiskt. Nu ska jag ta tag i lite småläxor och sen ska jag väl åter igen titta på ett ph-avsnitt innan jag hoppar i säng.

Bye bye Sweden

Nu lämnar jag det tråkiga vädret och ser fram emot den kommande veckan. För jag ska åka till RHODOS!!! Och det ska bli varmt (Y).

Lite nytt

Jag är 18 år och jag har för första gången varit ute som en laglig 18-åring + om prick en vecka vid den här tiden befinner jag mig på Arlanda. Tralalala!

18 baaaaarre


[we heart it]

JAJAMENSAN!!!! 18 BARRE FYLLER JAG IDAG! WOHOOOO!

Calling out


Ni har säkert sett den på tv:n, den officiella BRIS-låten, Calling out. Jag vet i alla fall inte hur det är med er, men jag kan inte sluta lyssna. Tror jag lyssnade 100 000 miljarder gånger igår, den gick på repeat. Ska ladda ner låten till min mobil och då bidrar jag med 4 kronor till BRIS. Det är ju egentligen pyttepytte pengar och vad gör det för mig om jag blir 4 kronor fattigare liksom? Ingenting.

En dag kvar


Sista dagen som 17-åring och jag städar. Inte så flitigt dock, men visst har jag fått upp några saker från golvet. Ska dammsuga nu och sen ska jag ut i regnet och hämta något bankkort som man måste ha för internetbanken. Har inte riktigt fattat än hur allt det där funkar än. Städa var det nu och det ska skiiiina när jag är klar!

RSS 2.0