Dagarna

HEJ HEJ BLOGGEN! Det här är vad som har hänt de senaste dagarna:
  • Jag har beställt studentmössa, WOHO!!!
  • Jag har köpt en mini-pc, BYE BYE LENOVO!!! Kommer dock sakna den röda pluppen :(
  • Överlevt helvetesdagen, men mer om den sen. Nu har ni något att se fram emot höhö!!
  • Skolfoton har anlänt - hej jag har dålig hy! tänker inte lägga ner typ 300 spänn på fula bilder.

Helvetesdagen då...började med ett g-prov i geografi (där vi skulle ha läst 81 sidor exakt...för er som är intresserade) och gick förmodligen helt okej. Sen fortsatte det med en spanska inlämning som förmodligen den också gick helt okej. Till sist men inte minst hade vi då filosofi inlämningen som jag precis skickade in, en etisk analys av filmen döda poeters sällskap. Gick förmodligen den också helt okej, vill helst att det ska gå bättre en okej. Sen är det ju alltid kul att man blir lite extra pushad (läs stressad) när lärarna säger att dem förväntar sig ett mvg på den här uppgiften. MMMMMMM.....OKEJ TACK FÖR DEN!!!! Som tur är det snart höstlov, två skoldagar kvar bara! (Y)

Ted Gärdestad


Den senaste månaden har jag börjat lyssna på Ted Gärdestad och under den tiden har jag kommit i underfund med hur bra han är. Hans låtar är så fina och underbara och han sjunger rakt in i mitt hjärta.


Helgen

[weheartit.com]


Det här har varit en helg då jag fått bygga upp glädjen lite och stressa ner lite. Vilket självklart förstördes på en gång när jag kom till skolan. I fredags var jag onaturligt trött, jag tror jag aldrig varit så trött någonsin i skolan. Somnade nästan på naturkunskapen och en föreläsning vi hade. Föjde därför inte med de andra till Nype, men det finns ju fler helger att gå ut på. I lördags vaknade jag jättesent, åt frukost och satte mig framför tv:n och sen var det helt plötsligt dags att göra sig i ordning för att åka till Fanny. Jättemysigt hade vi det! Igår (söndag) var jag faen stolt över mig själv så nu måste jag skryta. Jag vaknade tolv, åt frukost och följde sedan med mamma ut och gick en promenad. Efter promenaden gick vi direkt till ICA Maxi (som ligger långt borta, enligt mig) och hjälpte mamma att handla och bära tunga kassar heeeeela vägen hem :P När vi var hemma satte jag igång och städade mitt rum så nu är det skinande rent. Jag slängde massa onödiga papper som legat på golvet och på lite andra ställen, dammsög och torkade golvet. Efter det var det dags för mig att laga middagen all by myself. Chicken tikka med ris, bara för att det är gott. Men jag råkade missa lite på såsen så den vart lite vattnig, men det försvann sedan så småningom i stekpannan. Fick komplimanger vilket gjorde mig glad eftersom jag är urusel på att laga mat och då överdriver jag inte. Sedan fortsatte jag och läste på min engelska bok och läste klart det jag skulle läsa, men kunde inte riktigt sluta läsa för den är så bra! Än så länge i alla fall ;) sen gick jag och la mig och jag var i sängs KLOCKAN TIO!!!!!!! Sensation!!!! Senaste gången jag la mig så tidigt av fri vilja var kanske i sjuan eller åttan! Sen vill jag även påpeka att under hela söndagens gång använde jag inte datorn en endaste gång, gav den bara en arg blick och fortsatte läsa på min engelska bok. *Ger mig själv en klapp på axeln*

Så nu har ni läst om min väldigt "spännande" helg! HAHAHAHA ni som orkade läsa med intresse får en kram av mig♥

EU

Hur har Sveriges medlemskap i EU påverkat individen? Inte speciellt bra eftersom jag måste sitta och skriva om detta på en lördagskväll! (Y)

saturday

Nu är jag hemma från Kista centrum, de hade något erbjudande på hm; 100 kr rabatt på alla jeans. Så jag drog dit för jag är i desperate need av nya jeans. Men hittade tyvärr inga. Det roliga var att jag inte ens kände igen hm så jag gick bara förbi. Oj, vad dem hade gjort om där, blev jätteförvånad.

Istället kom jag hem med två par linnen och en sportbh, en rosa bh som stödjer rosa bandet! Bra va? ♥

varning för gulligullsöta bilder!

Okej, ni som absolut inte orkar med hur söta bilder som helst på en hur söt som helst hundvalp kan bara trycka på det röda korset där uppe i högra hörnet. Ni som vill se dessa bilder och smälta lite föreslår jag att ni tittar vidare.

[bilder från Lisas facebook]

Vad ska man säga mer än ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH!!!!!!! Det här är då min kusins nya lilla underbara hundvalp Jojo och det är en tjej. De har redan en svart labrador sedan tidigare, Totti, och nu får han sällskap av den här underbara varelsen. Hej, jag måste besöka Uppsala nu på en gång. Asså, hur gullig är inte bild nr 3? Eller bild nr 4? Bild nr 5? Bild nr 1 eller 2? Alla är söta.

Skolfoto

Skolfoto idag, vart riktigt kaos där ett tag. Framflyttad tid och omtagningar. Huller om buller helt enkelt, men hoppas på att det blev bra ändå. Som alltid när det är skolfoto blir jag helt stel och jättefult leende. Jag kan typ aldrig slappna av på skolfoton, jag tänker bara på att jag inte ska blunda! 

Men det bästa på hela dagen har nog även varit när jag kom hem och fick reda på att naturkunskapsprovet är uppskjutet!!!! WOHO! YES! Jag som inte hade allt klart för mig, nu löste det sig. Så nu prioriterar jag bort det provet för en stund, för jag har liksom fler saker att ta tag i. Hallå, jag går på metg! EU är det jag skriver om just nu och det är det jag ska fortsätta med. Later ♥

kom igen nu

Just nu känns det som jag inte har ätit på hela dagen. Just nu känns det som jag har en stor fet klump i halsen och just nu mår jag så sjukt illa så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har knappt pluggat alls idag, eftersom det är helt omöjligt att koncentrera sig. Har mått illa nu fram och tillbaka i två veckor och jag vill helst att det ska gå över imorgon, please? Orkar snart inte mer.

Jag har i alla fall fått ner en kanelbulle idag, det är ju kanelbullens dag, så då är det klart man tar och äter en liten bulle! Nu ska jag fortsätta titta på biggest loser sverige (inte alls lika bra som riktiga biggest loser, men ändå kan jag inte sluta titta) och så ska jag lägga fram det jag ska ha på mig imorgon. Vi har ju skolfoto imorgon, men jag orkar liksom inte sätta på mig något speciellt så det får bli jeans och linne. Funkar det med♥

sunday

Jupp jupp, sitter här och pluggar in lite kemiska begrepp som vi ska kunna till kemiprovet på onsdag. Hitills kan jag 17 av totalt 40. Bra början! Är ganska trött också, vaknade halv åtta av att jag mådde illa som en jag vet inte vad och sen kunde jag inte somna om! Men då fick jag lite extra pluggtid, som jag inte utnyttjade speciellt bra. Kan inte säga att jag är speciellt effektiv när det kommer till att plugga, det går ganska segt :(

Nu ska jag återgå till denna roliga söndag med lite geografi (Y)

RSS 2.0